+31 6 23 45 71 22 info@japansespits.nl

Wij zijn Hans en Natascha en een jaar of 8 geleden hebben wij kennis gemaakt met de japanse spits honden. Een vriend introduceerde de japanse spits hier in Nederland en sindsdien zijn wij verkocht. De eerste japanse spitsen in Nederland komen allemaal uit Amerika en hebben een Amerikaans stamboom. Dit papier wordt in Nederland helaas nog steeds niet erkend. Wij hebben nog twee prachtige teven met een Amerikaans stamboom bij ons en genieten enorm van deze zussen Lucy en Easy.

Bij ons is het een uit de hand gelopen hobby geworden, want inmiddels is onze roedel uitgebreid met honden met het F.C.I. stamboom, afkomstig uit Noorwegen, Zweden, Frankrijk, Belarus en België. Ons leven is er zeer door veranderd op een positieve manier en we fokken zo nu en dan een nestje. Geweldig om te zien hoe die kleine pups uitgroeien naar prachtige honden met allemaal hun eigen karakter. Wij genieten enorm om de eerste opvoedkundige lessen te geven. Het belangrijkste bij de verdere opvoeding is om consequent en eerlijk te zijn. Wij hopen dan ook dat een ieder die besluit zo’n hond in het gezin op te nemen een cursus volgt, want alles wat je ze leert in het eerste jaar betaald zich dubbel en dwars terug. Voor zowel de hond als de eigenaar levert dat veel plezier op.

Met een aantal honden showen wij ook. Dit doe ik (Natascha) samen met mijn jongste zoon Dylan. Ook het showen is een hobby geworden want we doen nu zo’n 3 á 4 shows per jaar. Op de website houden we bij waar we meedoen en hoe de resultaten waren.

Wij nodigen iedereen uit om nader kennis te komen maken met ons en onze honden. U bent zonder enige verplichting van harte welkom. De koffie en thee staat klaar.