+31 6 23 45 71 22 info@japansespits.nl
japanse spits Junia

Junia The Following Of Fantasia Lover Land komt uit Frankrijk en is van april 2014. Junia is een heel speels teefje met een lief en fijn karakter. Ze is ook show gericht hondje.

Japanse spits Nico of Sheengel

Onze prachtige reu komt uit België. Nico of Sheengel is geboren in februari 2014 en doet regelmatig mee aan shows. Hij heeft een vriendelijk en vrolijk karakter, eigenlijk de goedheid zelve.

Nico doet het goed op show hij heeft de volgende punten behaald:

  • 2017 cac – cacib – Beste van het ras
  • 2016 cac – cacib – Beste van het ras
  • 2015 cac – cacib – Beste van het ras
  • 2015  Reserve cac – Reserve  cacib
  • 2014 Reserve cac
Noeska, japanse spits

Ook uit België komt onze teef Noeska of Sheengel. Zij is van januari 2014 en heeft een lief, zacht karakter. Noeske is een echte show-dame die zichzelf niet vies zal maken.

Uit Zweden komt onze schoonheid Sjölyckans Anja The Star, zij is geboren in augustus 2013. Dit is een heel levendige hond, die niet bang is om vies te worden. Ze doet het goed op shows. Een foto van Anja komt nog.

japanse spits, Felicia

Uit Noorwegen komt Japano s Felicia of Mojjo, zij is van mei 2010 en onze oudste teef.

japanse spits, Pricella

Japano s Pricella is ook van mei 2010 en afkomstig uit Noorwegen. Dit is een heel lieve dame met een zacht karakter. Er komt nog een mooie foto van Pricella.

Onze jongste teef komt uit Belarus (Wit Rusland). Jasmin Vidjis Pride is van januari 2015. Jasmin  is zeer speels en heeft een lief karakter. Deze dame gaat u zeker een keer tegenkomen op een show.